Pasta med kalvekjøtt

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
800 g kalvekjøtt av
ytrefilet eller flatbiff
1 gul paprika i skiver
1 rødløk i båter
salt og pepper
500 g pasta
2 ss balsamicoeddik
1 ss olje
1 ss smør
1 ss soyasaus

Marinade:
revet skall av 1 sitron
1 dl olivenolje
4 ss frisk mynte

Fremgangsmеte
1. Bland sammen finhakket mynte,
sitronskall og olivenolje.
Hell blandingen over fileten.
La den stå i romtemperatur ca. 2 timer.

2.Tørk marinaden av kjøttet og ta vare på marinaden. Brun kjøttet i en panne. Stikk et steketermometer inn i kjøttet.
La fileten ettersteke i stekeovnen på 175 °C. Fileten er rosa når steketermometeret viser 62 °C. La fileten hvile i ca.15-20 minutter før servering.

3. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

4. Ta litt av marinaden sammen med smør og balasamicoeddik og fres grønnsakene lett. Tilsett resten av marinaden og soyasausen.

Server kjøttet sammen med pastaen og grønnsakene.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 8

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar