Pasta med meksikansk rekesaus

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Kok pasta etter anvisning på pakken

Saus:
2 løk
1 grønn paprika
200 g sjampinjong
2 ss meierismør
1 ss hvetemel
1/2 dl chilisaus, mild
1 ts salt
1/4 ts kajennepepper
1/2 dl appelsinjuice, konsentrert
1 dl vann
2 dl kremfløte
300 g reker, rensede

Finrevet ost

Fremgangsmеte
Hakk løken og strimle paprikaen. Skjær soppen i skiver.
Fres løk og sopp i smør, dryss på mel og rør godt. Tilsett paprika, chilisaus, juice, krydder, vann og fløte. Rør godt og la sausen koke 10 minutter. La rekene bli gjennomvarme i sausen. Server sausen til rykende varm pasta og dryss litt ost på hver porsjon.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 1

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar