Pasta med soppsaus

Pasta med soppsaus

Servings

4

Ingredienser
ca. 400 g Penne eller annen pasta
Saus:
2-3 ss meierismør
350 g sopp, finhakket
1 hvitløkbåt,presset
1 liten løk, finhakket
Salt og pepper
1 boks, ca. 400 g tomater, hakket
8 -10 basilikumblader, finhakket
1 dl kremfløte
50 g Norzola, revet
2 dl kremfløte
1/2 ts salt
Pepper
1 ss soyasaus
1 dl finhakket persille

Fremgangsmеte
Kok pastaen i lettsaltet vann. Tilsett gjerne litt olivenolje i vannet, da kleber den ikke.
Fres sopp,løk og hvitløk gyllent lettbrunet smør. Smak til med salt og pepper.Tilsett hele innholdet i tomatboksen, fløte og ost. La sausen småkoke i 5-10 minutter. Server sausen til rykende varm, nykokt pasta.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply