Pastasalat med reker/krepsehaler

Pastasalat med reker/krepsehaler

Servings

2

Ingredienser
250 g pasta (skjell eller skruer)
2-3 ss olivenolje til kokevannet
8-10 cherrytomater
100 g grønne bønner
150 g lettkokte brokkolibuketter
1 kopp rensede reker (fra lake)
1 kopp krepsehaler (fra lake)
revet isbergsalat

DRESSING:

1 bunt dill
1/2 ts salt
1/2 ts svart pepper
1 ss hvitvinseddik eller annen god eddik
2 ss olivenolje (extra virgin)

Fremgangsmеte
Kok pasta som angitt med olje i vannet.
La den få renne av og bli kald. Del tomatene i to. Kok brokkolien lett og avkjøl.
Legg en seng av strimlet salat på et fat og legg opp salatblandingen.
Visp sammen ingrediensene til dressingen og
klipp over dillen. Drypp dressingen over salaten og la den stå kjølig og trekke en stund før servering.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply