Pearly´s & Panos´ pai med grønnsaker og falukorv.

100%

Porsjoner

8+

Tilberede

1 t 30 min

Stem

Ingredienser
Dette trenger du:
~1 NÅ paibunn (fås i matbutikken).

Fyll:
~Ca. 1 rød paprika, skåret i biter.
~Ca. 1/4 purre (både grønt og hvitt), skåret i ringer.
~Ca. 15-20 cm. lang bit med falukorv, skåret i terninger.
~evnt. et par kokte blomkål- og broccolibuketter, fersk asparges som dampes, skåret i mindre biter.
~3 egg.
~3 dl. matfløte.
~1 beger med Tine Kesam Original.
~Ca. 200 g. revet pizzaost.
~Salt og pepper etter smak.

Fremgangsmеte
Slik gjør du:
~Smør en paiform på 24-26 cm., eller en ildfast form eller langpanne på 25 x 25 cm.
~Rull deigen ut og dekk formen.
~Prikk bunnen med en gaffel.
~Det er ikke nødvendig å forsteke denne bunnen.
~Paprika, purre og falukorv brunes lett i stekepanna.
~Bland sammen alle ingrediensene til fyllet i en bolle og hell dem over i paiformen.
~Stek paien på 200 grader i ca. 30-45 min., eller til eggeblandingen har stivnet.
~Server paien med en god salatblanding og seterrømme, evnt. en dressing som du liker.

Bon apétit! Kos dere!

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

100 0 100 11

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar