Penne carbonara med kylling, reker og endivie

100%

Porsjoner

2

Stem

Ingredienser
1 grillet kylling
200 g penne pasta (pastarør)
2 dl kremfløte
2 endiviesalat (sikorisalat)
2 eggeplommer
ca. 2 ss hakket frisk dill eller 2 ts tørket
½ ss soyasaus
salt og pepper
150 g rensede reker

Fremgangsmеte
Rens kyllingen for ben og skjær kjøttet i passe store biter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Ha i fløte og grovhakket endiviesalat. Kok opp. Rør inn eggeplommer og dill. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Ha i kyllingen og ca. halvparten av rekene. Varm forsiktig opp uten å koke. Dryss over resten av rekene og litt ekstra dill ved servering.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 4

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar