Penne Rigate med bacon og cherrytomater

Porsjoner

4

Tilberede

30 min

Stem

Ingredienser
3 dager igjen til den internasjonale pastadagen! Endelig
er det fredag. Nyt kvelden med Penne Rigate med
bacon og cherrytomater, en deilig italiensk pastarett
perfekt for høsten!

400 g Barilla Penne Rigate
250 g bacon
75 g løk, hakket
75 g parmesan, revet
1,5 dl fløte
2 ss tomatpuré
200 g cherrytomater, delt i to
2 ss olivenolje
400 g Barilla tomatsaus all’Arrabbiata
½ dl vann (evt.)

Fremgangsmеte
Kok pastaen som angitt på pakken. Varm en
stekepanne så den er middels varm. Tilsett ev. en ss
olivenolje (kan utelates hvis du bruker teflonpanne).
Skjær bacon i 1×3 cm store biter. Stek i
middels varm stekepanne til fettet er gjennomsiktig og
baconet har fått stekeskorpe, ca. 3-4
minutter. Ta litt av det stekte baconet til side til
garnering før du fortsetter med sausen. Tilsett
hakket løk og halve cherrytomater samt tomatpuré.
Tilsett Arrabbiatasausen samt evt. litt vann for
å spe sausen. La koke i 3 minutter. Tilsett fløte, bland
pastaen i, dryss parmesan over. Anrett på
tallerkener og garner med ekstra parmesan og stekte
baconterninger. Server!

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar