Porsjoner

4

Tilberede

30 min

Stem


Notice: Undefined offset: 0 in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/functions/custom-voting.php on line 181

Picasso`s og Papageno`s grillet hel fisk.

Ingredienser
Dette trenger du:
4 sild eller 2 ørret eller 4 sommermakreller
4 vårløk
1 liten bunt med krydderurter, f.eks.: bredbladet persille og dill
Havsalt og pepper
Evnt. 2 ts. sennepsfrø
8 timiankvister
Olje til pensling
1 sitron

Dette trenger du til skalldyrspydene:
4 grillspyd
Ca. 25-30 scampi eller store reker

Fremgangsmеte
Slik gjør du med fisken:
Rens fisken, klipp evnt. av finner og skrap skinnet med kniv mot skjellene. Behold hode og hale.

Fyll fisken med finhakket vårløk og krydderurter, salt og pepper og evnt. sennepsfrø.

Legg fisken i en oljepenslet fiskerist.
Ha på timiankvister og legg risten på grillen eller over glørne på bålet.

Grill fisken i ca. 15 min., avhengig av størrelsen.
Snu fisken ofte.
Server med sitron.

Slik gjør du med grillspydene:
Træ scampiene eller rekene på spydene.
Legg spydene på grillen rett før servering.
Stek spydene i ca. 8 min. mens du snur dem jevnlig.

Server nypotetsalat i folie som er stekt på grillen og en liten klatt med rømme. Det smaker kjempedeilig.

God sommer!

Kategorier

Oppskrift av

Kosmo

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0