Picasso´s og Papageno´s pizza marinara.

Picasso´s og Papageno´s pizza marinara.

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
4 ferdige pizzabunner fra Toro (2 esker), eller du kan lage pizzabunnene selv.
2 poser med pizzasaus, som følger med i eskene med pizzabunner.
Pizzakrydder
2 bokser á 300 g. ferdig revet pizzaost
Ferske basilikumblader

Forslag til skalldyrblanding:
Ca. 25 ferdig renset scampi
1 pose med calamari (15-20 stk.)
1 boks med crabsticks i lake, skåret i små biter.
1 boks med krepsehaler i lake.

Fremgangsmеte
Varm ovnen til 225 grader.

Legg pizzabunnene på bakepapirkledde bakeplater.
Fordel pizzasausen i posene på bunnene.
Hell av laken i boksene med crabsticks og krepsehaler.
Fordel scampi, calamari, crabsticks og krepsehaler på de 4 pizzabunnene.
Fordel osten på pizzaene.
Strø over litt pizzakrydder etter smak.

Stek pizzaene i ca. 12-15 min., til de er gyldne oppå.
Server pizzaene straks, pyntet med friske basilikumblader.

God fornøyelse!
Vi håper maten vil smake deilig!
Kjøkkenskriverne Picasso og Papageno.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply