Pipe Rigate Calamari Pipe Rigate med blekksprut i

Porsjoner

4

Tilberede

20 min

Stem

Ingredienser
400 g Barilla Pipe Rigate Integrali
300 g blekksprut
1 fedd hvitløk
1 chili
2 ss olivenolje
½ dl hvitvin
3 dl Barilla Basilico- eller Arrabbiatasaus
4 kvister timian eller tørket timian
4 kvister basilikum eller tørket basilikum
revet skall av en sitron
salt
pepper

Fremgangsmеte
Blekksprut, også kalt Calamari, finner du i frysedisken i
de store
dagligvareforretningene.
Rens og skjær blekkspruten i passende biter. Finhakk
chili og hvitløk, og stek
sammen med blekkspruten i en panne med olje. Hell
over vin, tomatsaus og urter etter
et par minutter, og la det koke i ca. 15 minutter. I
mellomtiden koker pastaen. Krydre
sausen med salt, pepper og sitronskall, bland inn den
nykokte pastaen i sausen og
server med det samme.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar