Pizza med lammekjøtt

Pizza med lammekjøtt

Servings

4

Ingredienser
Deig:
3 dl lunkent vann
1/2 pakke gjær
2 ss olje
1/2 ts salt
ca. 8 dl hvetemel

Fyll:
ca. 4 dl ferdig Pizzasaus
300-400 g tynne skiver lammekjøtt (lammeskav)
4-5 dl revet ost
evt. noen sorte oliven
2 ts basilikum

Fremgangsmеte
1. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.

2. Brun kjøttskivene i jernpanne.

3. Kjevle deigen ut på stekebrettet og fordel Pizzasausen utover.
Legg kjøttskivene over.

4. Strø på osten, dryss over basilikum og legg på noen oliven hvis du liker det.
Stek ved 225 °C i ca. 20 minutter.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply