Pølser med ratatouille

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
ca. 500 g pølse- løkpølse, grillpølse e.l.
smø/olje til steking

4 tomater, evt. 1 boks hermetiske
2 løker, rød eller gul
1 squash
1-2 paprika
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts tørkede urter, evt. 1 ss finhakkede (timian,rosmarin, oregano, persille)

Fremgangsmеte
1. Skjær et kryss i toppen på tomatene og dypp dem i kokende vann. Trekk av skinnet, del dem i båter og ta evt. ut frøene.

2. Rens og del løken i båter, paprika og squash i litt store biter. Finhakk hvitløken.

3. Ha smør/olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du har i grønnsakene. Rør forsiktig av og til mens retten småputrer ca. 15 minutter. Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper.

4. Snitt pølsene og brun dem i middels varm panne.

Server med baguetter eller godt brød.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar