Porsjons pizza med salami

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Hver person får 1 pizza

Bunn:
100 g smør
400 g hvetemel
2 ts bakepulver
litt salt
100 g revet jarlsberg ost
ca 2,5-3 dl melk

Fyll:
2 løk hakket
2 bokser tomater a 425 g Avrent
100 g sjampinjong
Litt strimlet purre
200 g strimlet salami
200 g jarlsberg i strimler
14 svarte oliven
14 grønne oliven
1 ts blandede tørkede urter evt ferdig pizzakrydder

Fremgangsmеte
Smuldre smøret med mel, bakepulver og salt. Bland i ost og melk og elt deigen til den er smidig
Del deigen i 4 og elt hver del ut til en passelig runding. Ca 15 cm i diameter.
Legg på ett smurt stekebrett.
Bland løk, tomater og krydder i en bolle. Mos. Fordel på pizzaene.
Legg sopp, purre og salami oppå, og stek ved 220 grader i 15 minutter til bunnen er hevet og gyllen

Ta ut pizzaene av ovnen og legg på osten i mønster. Sett inn i ovnen og stek i 5-10 minutter,
eller til osten har smeltet.
Pynt med oliven før servering.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 5

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar