Servings

4

Ingredienser
Bunn:
300 g poteter – nykokte og varme, moses
200 g smør
200 g hvetemel
1 sammenpisket egg

Fyll:
1 løk, hakket
2-3 ss olje
2 gulrøtter, grovrevet
3 poteter, grovrevet
2 epler
1 1/2 ss hakket kruspersille
200 g sjampinjong
3 ss tomatpuré
1 ts basilikum
1-2 ts salt
1/4 ts pepper
2 1/2 dl revet gul ost

Fremgangsmеte
Smuldre smør og mel sammen. Bland i mosede potete og egg og bland raskt sammen. Kle en ildfast form med deigen.

Fres den hakkede løken i oljen. Tilsett grovrevne gulrøtter og poteter. La det surre i ca. 10 minutter. Ha i smått oppskåret eple, finklippet kruspersille, oppdelt sjampinjong, krydder og tomatpuré. Smak til med salt og pepper og ha det i den ferdigkledde formen. Dryss over reven ost og stek paien i ovn ved 200-2250°C i ca. 25 min. Serveres med en grønn salat til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply