Punsjeboller

83%

Porsjoner

8+

Stem

Ingredienser
Dette er gode punsjeboller som lages av rester av tørre småkaker.

250 gram tørre småkaker knuses eller males til fine smuler.
Blandes med 75 gram hakkede mandler eller nøtter.
100 gram smør (helst usaltet)
100 gram sukker
2 eggeplommer
likør eller appesinjuice/saft

Fremgangsmеte
Rør smør og sukker porøst.
Bland smør/sukker og kakesmuler, rør inn 2 eggeplommer og smak deigen til med litt god likør, eller appesinjuice/saft. (Deigen kan også smakes til med kakao.)

Sett deigen kaldt en stund, og trill så ut kuler som kan rulles i kakao/kokos/hakkede nøtter/mandler eller kakepynt.

Oppbevares i en boks i kjøleskapet, og så forsvinner de merkelig nok av seg selv, sakte men sikkert.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

83.333333333333 0 100 6

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar