Rabarbrasuppe med crème fraîche

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
300 g rabarbra
120 g sukker
1/2 vaniljestang
2 ss maisennamel
1 dl rødvin

Tilbehør:
Crème frâiche
Sitronmelisseblad

Fremgangsmеte
Rens rabarbra og kutt dem i ca. 3cm biter. Legg rabarbra i en kjele og hell over vann Dryss på sukker og ha i vaniljestangkjerner. Gi alt et oppkok. Rør ut maisennamel i 4 ss kaldt vann og rør inn i rabarbraen. Kok opp under røring slik at det tykner. Rør inn rødvin og server suppen lun eller avkjølt med en klatt crème fraîche og grønt blad til pynt.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 6

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar