Rompudding

100%

Porsjoner

5

Stem

Ingredienser
5 plater gelatin
5 eggeplommer
1 ½ dl sukker
1 dl rom
4 dl kremfløte
snittede mandelflak
kirsebærsaus

Fremgangsmеte

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 min. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Ha kremfløten i en tykkbunnet kjele og gi den et oppkok. Rør eggedosisen lett i og gi et nytt oppkok, men ikke la blandingen koke mer en et par sekunder. Rør i rom, og ha i én og én av de oppbløtte gelatinplatene, under stadig omrøring. Avkjøl puddingen litt og ha den over i en glassbolle. La puddingen stivne i kjøleskap i et par timer.

Server med lunken kirsebærsaus og ristede mandelflak.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 2

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar