Salat ved bryggekanten

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
1 boks hermetisk asparges
1 fennikkel i skiver
1 salathode
1 bunt reddiker
100 g røkelaks i skiver
100 g gravelaks i skiver
1 boks blåskjell
dillkvaster

DRESSING:
6 ss olivenolje (extra virgin)
3 ss hvitvinseddik
salt og pepper fra kvern

Fremgangsmеte
Forvell fennikelskiver i lettsaltet vann, ca. 3 minutter. Skylles godt i kaldt, rennende vann. Tørkes.
Skjær reddikene i skiver. Rør eller rist sammen ingrediensene til dressingen. Fordel revet salat på tallerkner.

Bland resten av ingrediensene pent over og dynk med dressing.

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar