Saltimbocca ala Stranda

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
800 gr Svineplomme i skiver
8 skiver spekeskinke
50g smør
Nykvernet pepper
1 dl tørr hvitvin
Salvie

Fremgangsmеte
En spennende mager rett som du bør prøves snarest. Den er enkel å lage….så det er bare å sette i gang…

Dryss pepper på snitzlene, legg på et salvieblad og en skive Strandaskinke på hver, fest det hele med en tannpirker.
Smelt smør i en stekepanne til det skummer og legg i kjøttet.
Stek kjøttet gyllent på begge sider og legg det over i et varmt serveringsfat.
Ha hvitvin i pannen, rør godt og pisk inn smøret. Hell skyen over kjøttet.

Server med grønnsaker og pasta.

Kilde: Stranda spekemat

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 3

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar