Småsnadder av kvernet fårekjøtt

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Natura:
500 g kvernet fårekjøtt
1 liten løk
1 liten bunt persille
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 dl griljermel
1 egg

Husets:
500 g kvernet fårekjøtt
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 dl griljermel
1 egg

Varier med flere ingredienser etter valg, totalt 5 dl:
osteterninger
oliven
tomatkjøtt
paprika
løk
hvitløk
hakkede urter

Fyrrig:
500 g kvernet fårekjøtt
100 g nyreterninger
1 dl olivenolje
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 egg
1/2 dl griljermel
100 g hermetisk sopp
1/2 løk
2 hvitløk i skiver
1/2 ts timian
et lite dryss lavendel

Fremgangsmеte
Her finner du tre forskjellige kjøttdeigblandinger som kan være utgangspunktet for mange spennende retter. Kvernet fårekjøtt er et smakfullt alternativ til kjøttdeig som gir store variasjonsmuligheter.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 1

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar