Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus

Porsjoner

4

Tilberede

20 min

Stem

Ingredienser
400 g Barilla Spaghetti
2 ss olivenolje
½ aubergine
1 fedd hvitløk
4 ansjosfileter
40 g kapers
½ dl hvitvin
2 dl Barilla Basilico- eller Arrabbiatasaus, gjerne mikset
100 g sort oliven
Persille
Meriam, frisk eller tørket

Fremgangsmеte
I dag er det den internasjonale pastadagen! Det vil vi feire
med en klassisk italiensk rett full av smak og godsaker, så
vi anbefaler at du serverer spaghetti med ansjosfilet og
kapers i tomatsaus!

Skjær auberginen i terninger og stek den i olje sammen
med presset hvitløk, ansjosfilter og kapers. Hell over
hvitvin, tomatsaus og oliven, og la det koke sammen i ca.
10 minutter. Strø over finhakket persille og meriam, og
server med nykokt spaghetti.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar