Strimlet svinekjøtt med potetchips

Strimlet svinekjøtt med potetchips

Servings

4

Ingredienser
700 g strimlet svinekjøtt

Til marinering
1 ss olivenolje
1 ts finhakket frisk ingefær
1 ½ ts finhakket hvitløk
½ ts finhakket rød chili

Til potetchips
1 stor potet i tynne skiver

Til tomatsausen
1 boks hakket tomat
1 neve frisk basilikum
1 neve frisk koriander
1 fedd hvitløk

1 stk. moden avocado i båter
1 stk. moden mango i terninger

Fremgangsmеte
Marinering:
Bland alle ingrediensene sammen. Legg kjøttet i marinaden og la det ligge i 2 timer i romtemperatur.
Kjøttet krydres med salt og pepper og stekes i varm panne. Stekesjyen benyttes som saus.

Lage potetchips:
Potetskivene friteres (stekes) sprø i kjele eller panne, i nøytral olje.

Lage tomatsaus:
Hakket tomat, finhakkede urter og finhakket hvitløk kokes i 10 min. smakes til med salt og pepper. Avokado skjæres i båter. Mangoen skjæres i terninger.

Anrett kjøttet oppå tomatsausen med avocado og mango. Potetchipsen legges oppå kjøttet til slutt.
Dryss over med frisk, hakket koriander og basilikum.
Stekesjyen helles rundt på tallerken.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply