Superenkel Pesto og appelsinkylling

100%

Porsjoner

2

Tilberede

20 min

Stem

Ingredienser
2 stk kyllingfileter
3 fedd hvitløk
Appelsinjuice av god kvalitet
3 ss pesto
Parmesan

Salt og pepper

Fremgangsmеte
Tørk av kyllingen med litt papir

Gni deretter filetene inn med salt, pepper og litt pesto på hver side.

ha litt olje i stekepannen på middels varme. Stek filetene på begge sider slik
at de akkurat får gylden farge.

skrell hvitløken og slå den flat med siden av en kniv. .

skru ned til svak varme (ta gjerne pannen tilside dersom den er veldig varm)

hell oppi apelsinjuice slik at du har ca en centimeter over hele pannen.

tilsett hvitløk og et par spiseskjeer pesto.

la kyllingen dampe under lokk på SVAK varme i ca 12 minutter.

Når kyllingen er ferdig har juicen redusert seg til en herlig saus.

Skjær kyllingen i skiver og dekk med noen flak parmesan, og legg et par
spiseskjeer med saus ved siden av.

Passer ypperlig å serveres med tomatsalat med god olivenolje, basilikum,
balsamico og strøsalt!

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

100 0 100 7

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar