Suppe brød

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
50 g gjær
3 dl melk
2 ss smeltet margarin
3 dl youghurt naturell
1 ts salt
2 kokte poteter
50 g hakkede valnøtter
3 dl sammalt hvete, grov
ca 9 dl hvetemel

Fremgangsmеte
Smuldre gjæren i en bakebolle
Smelt margarin, ha på melk og youghurt og varm til 37 grader
Slås over gjæren
Rør godt og tilsett salt, poteter(moste), valnøtter, grovt og fint mel.
Eltes godt til deigen er smidig og slipper bollen
Settes til heving under plast i ca 30 minutter
Legg deigen på bakebordet og del den i 2
Form 2 avlange brød og sett de på bakepapir og lag ett kryss i toppen på de med en kniv.
Etterhev i ca 30 minutter
Pensle med litt vann og strø på litt grovt mel.
Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 20-30 minutter,
Avkjøl på rist.
Serveres til supper

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar