6

Tagliatelle med klassisk kjøttdeigssaus

100%

Porsjoner

4

Tilberede

1 t 30 min

Stem

Ingredienser
400 g Barilla Tagliatelle
1 gulrot, skrelt
75 g rotselleri
1 stor gul løk, hakket
1 dl olivenolje
200 g kjøttdeig
100 g svinekjøttdeig
200 g tomatpuré
2 dl kyllingbuljong (vann og buljongterning)
1 ss salt
1 ts svart pepper
1 dl rødvin alt. vann
200 g cherrytomater

Fremgangsmеte
Del gulroten på langs så det blir to store biter. Skrell og
skjær rotsellerien i noen store
biter. Gulroten og rotsellerien skal fjernes senere, og
det er derfor viktig at de
beholder en viss størrelse. Dekk bunnen av en
kasserolle med olivenolje og varm opp
til middels varme. Fres den hakkede løken, legg i gulrot
og rotselleri. Tilsett all
kjøttdeig. Når kjøttdeigen er gjennomstekt, tilsettes
tomatpuré og kyllingbuljong.
Salte, pepre og hell i rødvin (alternativt vann). Rør
rundt, la småkoke på lav varme i
30-60 minutter. Ta ut gulroten og rotsellerien. Kok
tagliatellen etter anvisning på
pakken. Del cherrytomatene i to, tilsett dem i
kasserollen. Varm dem opp raskt i ca. 1
minutt. Rør i tagliatellen og server.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

100 0 100 1

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar