Tagliatelle med svin i sitron/fløtesaus

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
200-250g grovkvernet svinekjøtt
2,5 dl fløte
1 sitron
1 1/2 ts flytende honning
1/2 fedd hvitløk
friske urter, hakket basilikum eller timian
salt og pepper
50g parmesan
500g Tagliatelle

Fremgangsmеte
Stek kjøttet i en varm panne med olivenolje, krydre med salt og pepper og tilsett hvitløk.

Hell over fløte og saften av en halv sitron.

Finrasp 1 ss sitronskall og ha i pannen sammen med honning.

Krydre med litt friske urter og ha i parmesan.

Kok opp en stor kjele vann og kok Tagliatelle til den er «al dente».

Serveres straks, gjerne med en grønn salat og godt brød.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 11

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar