Tagligtelle med skalldyrsaus

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Dette er en pastarett med en nydelig dilldressing, som toppes med skalldyr.

500 gram tagligtelle/båndspagetti (helst fersk)
1 boks skalldyrmiks (eller 300 gram skalldyr)
2 ss limesaft
1 ss olivenolje
100 gram rucosalat
Sitronbåter

Dressing
1/2 dl majones
1 lite beger yoghurt naturell
1 ss sitronsaft
50 gram valnøtter, hakkes
2 ts sennep
1 ts honning
2 ss hakket dill

Fremgangsmеte
Start med å koke opp vann til spagettien. Lag deretter dressingen, og la denne godgjøre seg mens du lager resten.

Sil av skalldyrene og legg dem i en skål. Bland sammen olje og limesaft og hell over. La skalldyrene ligge i marinaden.

Når pastaen er ferdig kokt siler du av. og blander halvparten av dressingen sammen med spagettien.

Foredel deretter salaten på fire tallerkener og legg spagetti oppå. På toppen fordeler du skalldyrene før du heller resten av dressingen over. Legg en sitronbåt på siden og server med godt drikke.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar