Tomatgodt…

Tomatgodt…

Servings

1

Ingredienser
1 stor potet
2 ss margarin
2 tomater
1 miniløk
1,5 dl vann
1 dl ketchup
1 krm salt
1 krm pepper
1/2 ss oregano
urter (kan sløyfes)

Fremgangsmеte
Skrell poteten og riv med rivjern med skiver.(alternativt; skjær den i løvtynne skiver, som deles i 4)Haes i sterkt varm stekepanne med margarin. Skrell og hakk miniløken og ha i pannen. Stek i 3 minutter under omrøring. Del tomaten i store biter (ca 5 biter pr tomat), og ha i pannen. Hell over vann og la koke mens du tilsetter krydderet og eventuellt urter.
Når tomatene slipper skinnet med et enkelt trykk, tilsetter du ketchup. La retten koke til tomatene lett oppløser seg ved trykk, og tilsett eventuellt extra ketchup eller urter…
Serveres alene eller med salat, eller som tilbehør til kjøtt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply