Tropiske bananer

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
4 bananer
4 ss smør
6 ss sukker
2 ss rom eller konjakk
2,5 dl kremfløte

Fremgangsmеte
Smør en ildfast form og dryss i 3 ss sukker. Del bananene på langs. Legg dem i formen med den flate siden ned. Dryss over resten av sukkeret og legg smørklattene på toppen. Stek dem i ovnen ved 200 grader intill de er gyldne og alt sukkeret har smeltet. Dette tar vanligvis et sted mellom seks og ti minutter.

Ta bananene ut av ovnen, hell over brennevinet og flamber. Server bananene rykende varme med pisket krem.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar