Tunfiskpizza

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Bunndeig:
1 1/2dl vann
1ts salt
2ss olve
1/2 pose tørr gjær
ca.3dl hvetemel

Tomatblanding:
1/2-1boks hermetiske tomater
1/4 løk
1 hvitløkfedd

Over:
3ss tomatpurre
tomatblanding
1 gulrot (raspet)
150-200g tunfisk
1ts oregano
1ts basilikum
3dl raspet ost

Fremgangsmеte
Bunndeig:
1.varm vannet opptil
40- 45grader
2.tilsett salt,olve og
mel-gjærblanding
3.elt deigen godt
(la heve 15-30min)
4.lag deigen sirkel på
bakepapir (heves)

Tomatblanding:
La små koke alt sammen i 10-20min.

Over:
5.smør tomatpurre på bunnen
6.spre tomatblanding,tunfisk
og gulrot på bunnen
7.tilsett urtene
8.spre osten øverst
9.steke 15-20 min på
midterste rille på
250 grader.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 7

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar