Yoghurtdessert med marinerte rosiner og valnøtter

Yoghurtdessert med marinerte rosiner og valnøtter

Servings

3

Ingredienser
Denne friske desserten smaker godt etter et lett måltid.

5 dl yoghurt naturell
3 appelsiner
3 ss rosiner
3 ss grovhakkede rosiner
2 – 3 ss honning

Fremgangsmеte
Hell yoghurt i et kaffefilter og la det renne av i ca. 4 timer. Yoghurten skal være så tykk at den kan formes til egg.
Fjern skallet fra appelsinene og skjær ut pene båter uten hinner. Press saften av resten av appelsinene. Kok opp appelsinsaft og honning, og kok gjerne blandingen litt inn. Legg i rosiner og valnøtter og la det bli avkjølt. Fordel yoghurt og appelsinskiver på tallerkener og øs rosin-nøtteblandingen over. Server desserten godt avkjølt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply