Afrika-inspirert grillkylling

Afrika-inspirert grillkylling

Servings

6

Ingredienser
2 grillede kyllinger
ca. 1 ss karri (mild madras curry)
ca. 2 ts grillkrydder
5-6 poteter
1 boks kikerter
noen svarte oliven
1 grønn paprika i ringer

Fremgangsmеte
Skrell poteter og del dem i fingertykke staver eller i båter. Stek dem noen minutter i smør i en stekepanne. Del hver kylling i fire og legg dem i ildfast form eller i langpanne. Dryss over karri og grillkrydder. Ha potetstaver, kikerter, oliven og paprikaringer i formen og sett den midt i stekeovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomvarm. Kok 4-5 dl basmatiris i hønsebuljong tilsatt 1 kanelstang, 5 kardemommekjerner og 5 nellikspikere. Fordel risen på et stort fat og legg over kylling, potetstaver, kikerter, oliven og paprika. Server saus, grønn chilisaus, søt spagetti og chapatibrød ved siden av.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite