Amerikansk eplekake med kremostglasur

Amerikansk eplekake med kremostglasur

Servings

8

Ingredienser
125 g meierismør
2 dl (180 g) sukker
2 ts kanel
3 egg
2 epler
3 dl (180 g) hvetemel
1 1/2 ts bakepulver

Glasur:
2 esker (250 g) kremost naturell
1 dl (90 g) melis
1 ts vaniljesukker

Pynt:
Eplebåter dryppet med sitronsaft

Rund kakeform, 24 cm i diameter
I stekeovnen: 175 grader C, ca. 40 minutter

Fremgangsmеte
Rør smør og sukker til det blir lett og luftig. Rør i kanel og egg, ett av gangen. Riv eplene grovt og ha det i røren. Tilsett mel og bakepulver og rør godt. Hell røren i godt smurt og strødd form og stek den. Avkjøl kaken og ta den ut av formen. Bland sammen ingrediensene til glasuren og ha den på kaken.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite