Andalusisk hønsesuppe

Andalusisk hønsesuppe

Servings

4

Ingredienser
1 kokt høne
2 løk
1 boks hermetiske tomater, (ca. 400 gram)
2-4 båter hvitløk
1 gulrot
1 persillerot
1 ss fersk hakket basilikum
1/4 ts safran (evt. litt gurkemeie)
1-2 ss sitronsaft

Fremgangsmеte
Skjær gulrot, persillerot og løken i biter. Kok dem såvidt møre i litt vann. Mos grønnsakene i en matprosessor sammen med de hermetiske tomatene og hvitløk. Hell grønnsaksmosen tilbake i kjelen og tilsett silt hønsekraft. Smak til med sitronsaft, basilikum og safran. Fjern skinn og ben på høna og skjær kjøttet i strimler. Ha kjøttet i suppen og gi den et oppkok. Urtebrød med basilikum setter en ekstra spiss på det hele.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite