Aspargesrisotto a la Provence

Aspargesrisotto a la Provence

Servings

4

Ingredienser
Ca 300 g grønn asparges
1 finsnittet løk
½ purreløk i strimler
100 g baconbiter
2 gulrøtter i små terninger
2 fedd knust hvitløk
60 g revet parmesan
400 g middagsris
buljong

Fremgangsmеte
Fres løk og bacon i en varm panne i litt smør. Ha i ris. La den bli blank. Tilsett buljong. Kok som angitt på pakken. Kutt av aspargestoppene og la de koke 1 minutt i buljongen før de taes opp. Kutt resten av stilken i tynne skiver og ha de i risottoen i siste kokeminutt sammen med gulrøttene, hvitløk og purren. Rør inn parmesanen når risen er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper. Pynt med aspargestoppene. Pølserester eller rester av kyllingmiddag kan også godt brukes i denne risottoen.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite