Servings
4Ingredienser
ca. 600 g benfritt lammekjøtt
2 store aubergine
2 løk
2-4 fedd hvitløk
olivenolje
2 stilker selleri
1 boks hermetiske tomater
8-10 friske sjampinjonger
evt. 1 boks hermetiske
salt
grovmalt pepper
Fremgangsmеte
Del auberginene på langs. Skjær ut fruktkjøttet så det er ca. cm til skallet. Dryss med salt og pepper.
Fres grovhakket løk og knust hvitløk i olje. Ta det opp. Brun kjøttbitene i olje, tilsett løk,
auberginebiter, selleribiter, tomater og sopp skåret i båter. La alt småputre på svak varme i ca. 15
minutter. Dryss på salt og pepper. Legg kjøttstuingen over i de uthulte auberginene og bak i ovnene
ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Kan serveres med kokt ris, pasta eller ferskt brød.