Bacalao – kjetils beste

Bacalao – kjetils beste

Servings

4

Ingredienser
700 g utvannet og renset klippfiskfilét
8 middelstore poteter i skiver
3 – 4 løk i tynne skiver
3/4 dl olivenolje
1 ss tomatpuré
1 boks grovhakkede hermetiske tomater, 400 g
1/2 ts pepper
Dersom du vil ha mere smak:
4 hvitløkbåter, finhakkes
1 paprika i strimler
1/2 – 1 chili, finhakket eller
1/4 ts chilipulver
50 g fylte grønne oliven
eller sorte oliven uten sten
4 ss finhakket frisk persille

Fremgangsmеte
Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.

Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.

Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.

Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite