Baconkarbonader

Baconkarbonader

Servings

4

Ingredienser
500 g kjøttdeig
100 g bacon i skiver
1/2 ts salt
2 ss potetmel
1/2 ts pepper
1 liten finhakket løk
1 finhakket hvitløkbåt
2 dl vann
1 persillerot
2 gulrøtter
6 småløk
150 g sukkererter

Fremgangsmеte
1. Legg tilside 4 lange baconskiver og skjær resten i terninger.

2. Rør disse i deigen sammen med salt, pepper, potetmel, løk og hvitløk. Spe med vann, litt om gangen og rør farsen godt mellom hver gang.

3. Form 4 store karbonader. Rull en baconskive rundt hver og fest med tannpirker. Stek dem pent brune på god varme.

4. Skjær rotgrønnsakene i tynne skiver og fres dem i smør/margarin i varm panne sammen med hele småløk og sukkererter.

5. Legg karbonadene over grønnsakene, legg på lokk og etterstek ved svak varme.

Retten serveres med rømme.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite