Bakt torsk fylt med tigerreker og spekeskinke

Bakt torsk fylt med tigerreker og spekeskinke

Servings

4

Ingredienser
8 Strandaskinke
4 stykker Torskefilet a 200 gr
8 Tigerreke (kokte)

Sitronmarinade

Ca. 1 dl sitronsaft
2 finhakkede sjalottløk
3 ss hakket persille
2 ss olje

Tomatconcasse
4 Tomater
1 Sjalottløk
Timian
1 ss Sukker
1 ss Olivenolje

Fremgangsmеte
Dette er en smakfull og spennende fiskerett.

Sitronmarinade
Begynn med å blande alle ingrediensene
til marinaden

Legg filetene i marinaden. Etter ett par timer snitter du en lomme i filetene og legger inn en spekeskinkeskive og en tigerreke. Bak filetene i ovnen på 200 grader i 12-15 min.

Tomatconcasse
Skåld tomatene i 20 sekunder ha de så rett over i isvann. Flå tomatene og fjern kjernene. Skjær tomatene i terninger.
Rett før servering

Server med kokte poteter og friske grønnsaker.

Kilde: Strana Spekemat

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite