Servings
4Ingredienser
8 Strandaskinke
4 stykker Torskefilet a 200 gr
8 Tigerreke (kokte)
Sitronmarinade
Ca. 1 dl sitronsaft
2 finhakkede sjalottløk
3 ss hakket persille
2 ss olje
Tomatconcasse
4 Tomater
1 Sjalottløk
Timian
1 ss Sukker
1 ss Olivenolje
Fremgangsmеte
Dette er en smakfull og spennende fiskerett.
Sitronmarinade
Begynn med å blande alle ingrediensene
til marinaden
Legg filetene i marinaden. Etter ett par timer snitter du en lomme i filetene og legger inn en spekeskinkeskive og en tigerreke. Bak filetene i ovnen på 200 grader i 12-15 min.
Tomatconcasse
Skåld tomatene i 20 sekunder ha de så rett over i isvann. Flå tomatene og fjern kjernene. Skjær tomatene i terninger.
Rett før servering
Server med kokte poteter og friske grønnsaker.
Kilde: Strana Spekemat