BBQ-kylling med pastasalat

BBQ-kylling med pastasalat

Servings

1

Ingredienser
1 kyllinbryst
1-2 ss barbeque saus (grillsaus)

Pastasalat:
2 dl strimlet issalat, gjerne ispedd litt ruculasalat
1 dl kokt pasta (skruer, sommerfugler el. rør)
1 tomat i båter
2-3 ss hakket agurk

Fremgangsmеte
Smør kyllingbrystet med barbeque-saus og stek det i stekeovnen ved 200 °C i 20-25 minutter. Du kan stikke en spiss kniv inn ved vingebenet for å kontrollere at kyllingen er ferdig stekt. Kommer det klar kjøttsaft kan brystet tas ut av ovnen.

Legg strimlet issalat, og ruculasalat om du har, på en tallerken. Fordel kokt pasta, tomatbåter og hakket agurk over. Skjær kyllingbrystet i skiver og legg det samlet på toppen av salaten. Spis med brød til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply