Biff Fajitas

Biff Fajitas

Servings

6

Ingredienser
700 g biffkjøtt
2 stk store hakkede løk
2 stk store røde og grønne chili pepper kuttet i strimler
1 pose taco krydderblanding,
15 ml olivenolje
8 stk tortillas
1 kopp guacamole
1 lite beger rømme
2 stk hakkede tomater
1 gl salsa dip

Fremgangsmеte
Skjær kjøttet i strimler, ca. 3 cm brede og 8cm lange.
Bland krydderblanding med 120 ml Corona Extra, hvitvin eller vann i en stor bolle. Legg kjøttet i marinaden, og la det godgjøre seg i 30 min. – 2 timer i romtemperatur.
Lag Guacamole. (se oppskrift et annest sted på siden)
Blant løk og chili pepper i en bolle. Tilsett olivenolje, salt og pepper.
Du kan enten steke Fajitas på grillen eller bruke ovnen.
A) Grill: Tenn på grillen i god tid før bruk, ca.45 min. Grill biffstrimlene til de er stekt på begge sider, men fortsatt rå innvendig. Kjøttet legges på en varm tallerken, som dekkes til for at kjøttet skal beholde varmen. Grill grønnsakene godt i aluminiumsfolie.
B) Ovn: Varm opp olivenoljen i stekepannen på sterk varme. Legg i biffstrimlene som stekes godt på hver side, men la de være rå innvendig. Kjøttet legges på en varm tallerken som dekkes til for at kjøttet skal beholde varmen. Stek løken og chilien godt i stekepannen.

Varme biffstrimler og grønnsaker settes på bordet sammen med varme tortillas (varmes i noen sekunder på grillen eller i stekepannen på hver side), Guacamole, Salsa Dip, rømme og hakkede tomater.

Legg en god remse med kjøtt og grønnsaker i midten av tortillaene. Tilsett litt Guacamole, Salsa Dip, rømme og tomat. Rull Tortillaene rundt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply