Biffgryte med grønnsaker

Biffgryte med grønnsaker

Servings

4

Ingredienser
400-500 g renskåret storfekjøtt, i strimler
2 store løk, i tykke skiver
4 ss olje
salt og nykvernet pepper
1/2 liten sellerirot, i staver
1/4 liten kålrot, i staver
1 squash, i skiver
2 gulrøtter, i skiver
6-8 små poteter, delt i 4
300 g aspargesbønner

Fremgangsmеte
Brun først kjøttet i olje. Brun så løken og dryss på salt og pepper. Kok alle grønnsakene i så lite vann som mulig, gjerne et par sorter av gangen til de knapt er møre. Ta dem opp etterhvert. Hell grønnsakvannet på kjøttet og løken og ta det trekke på kokepunktet til kjøttet er mørt – 20-30 min. Bland i alle grønnsakene. Kok noen minutter til og server gryten rykende varm med fersk grov gjærbakst og smør.

Om du ønsker saus i stedet for sjy, tilsetter du buljong, sukkerkulør og maisennajevner.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite