Biffpakker

Biffpakker

Servings

4

Ingredienser
800 g mørbrad av storfe
100 g squash
1 rødpaprika
½ aubergine
2 stilker selleri
1 bunt persille
smør, salt og pepper
olje til steking

Saus
3 dl god kraft/buljong 6 sjalottløk
3- 4 ts grønn pepper i lake
1-2 dl rødvin
2 ss olivenolje
1 dl kremfløte
100 g smør
salt og pepper

Fremgangsmеte
Skjær kjøttet i store skiver og bank dem godt ut. Skrell/rens paprika, aubergine, squash og selleri. Skjær i terninger og fres dem gylne i smør. Tilsett hakket persille og smak til med salt/pepper. La det avkjøle noe.
Fordel fyllet på kjøttet og rull sammen til pakker. Fest sammen med tannstikker. Brun rulladene i stekepanne 3-5 minutter. Etterstekes i 200 gr varm ovn ca. 4 minutter. La rullene hvile minst 5 minutter før servering.
Rens sjalottløk. Hakk. Freses gyllent i olje. Tilsett grønn pepper sammen med kraften og kok inn til ca. 1 dl. Tilsett rødvin og fløte. Kokes inn til sausen tykner. Smak godt til. Tilsett smør i klatter like før servering.

Pynt med friske urter. Serveres med bakt potet med smør eller rømme.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply