Servings
4Ingredienser
ca. 600 g storfekjøtt av ytrefilet, entrecôte eller flatbiff
2 squash
200 g babyasparges eller aspargesbønner
4 dl kraft eller buljong
1 dl rødvin (kan sløyfes)
1 ts salt
1/2 ts pepper
ca. 2 ss maisennamel utrørt i litt kaldt vann
Fremgangsmеte
1. Skjær kjøttet i litt store terninger og squash i halve skiver. Asparges eller bønner kan brukes hele.
2. Brun kjøttet raskt i panne. Kjøttet kan godt være rosa inni. Brun små porsjoner av gangen og legg så kjøttet tilside.
3. Fres grønnsakene i middels varm panne, tilsett kraft og rødvin og bland inn kjøttet.
4. Kok opp og jevn med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder og server.
Serveres med kokte eller stekte poteter. Om ønskelig kan man bruke rødvinssaus fra pose.
No Comments