Biffsauté

Biffsauté

Servings

4

Ingredienser
ca. 600 g storfekjøtt av ytrefilet, entrecôte eller flatbiff
2 squash
200 g babyasparges eller aspargesbønner
4 dl kraft eller buljong
1 dl rødvin (kan sløyfes)
1 ts salt
1/2 ts pepper
ca. 2 ss maisennamel utrørt i litt kaldt vann

Fremgangsmеte
1. Skjær kjøttet i litt store terninger og squash i halve skiver. Asparges eller bønner kan brukes hele.

2. Brun kjøttet raskt i panne. Kjøttet kan godt være rosa inni. Brun små porsjoner av gangen og legg så kjøttet tilside.

3. Fres grønnsakene i middels varm panne, tilsett kraft og rødvin og bland inn kjøttet.

4. Kok opp og jevn med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder og server.

Serveres med kokte eller stekte poteter. Om ønskelig kan man bruke rødvinssaus fra pose.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply