Blackened svin indrefilet

Blackened svin indrefilet

Servings

4

Ingredienser
Blackened vil si at man vender kjøttet i en krydderblanding slik at det dekker hele kjøttet. Når man griller eller steker vil dette ”svi” seg og bli svart – derav navnet.

800 gr indrefilet av svin

Krydder:
1 ss paprika
2 ½ ts salt
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts cayenne pepper
¾ ts hvit pepper, grovkvernet
¾ ts sort pepper, grovkvernet
½ ts timian
½ ts oregano
¼ ts salvie

Fremgangsmеte
Bland krydderet, og får du for mye, så oppbevar resten i en tett boks med lokk for senere bruk. Vend svinefileten hel i krydderblandingen, så den dekkes godt. Legg den på grillen, på medium god varme, og grill til den er gjennomstekt, men fremdeles saftig og god, ca 15 – 20 minutter.

La svinefileten hvile, og skjær den så i fine skiver.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply