Blodfersk grilltorsk

Blodfersk grilltorsk

Servings

2

Ingredienser
400 g fersk torskefilet
1 stor løk
1 stor purre
2 gulrøtter
1 rød paprika
salt og hvit pepper
hakkede friske urter
smør

Fremgangsmеte
Skjær renset torskefilet i serveringsbiter. Fordem dem på et stort, dobbelt folieark (godt smurt). Salte og pepre. Skrell løk og vask purre. Skjær i biter og fordel under og over fisken. Rens gulrøtter og paprika og skjær i skiver/ringer. Fordeles på toppen. Dryss over hakkede urter og legg på noen smørklatter til slutt.

Lukk pakken skikkelig og legg den på varm grill ca. 15 minutter (etter tykkelse).

Pakk opp ved bordet og ha agurk og rømme, kokte nypoteter og mer urter i tillegg.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite