Bønne- og bacongryte

Bønne- og bacongryte

Servings

4

Ingredienser
1 stor løk
2 ss olivenolje
250 g kjøttdeig
1 1/2 ts salt
1/2 ts grovmalt pepper
1 boks grovt hakkede tomater
2 bokser salat- og gryte-bønner, hvite
1 bunt gressløk
1 ss frisk eller 1 ts tørket basilikum
150 g bacon i skiver

Fremgangsmеte
Fres grovhakket løk i olje. Tilsett kjøttdeig og gni ut med gaffel så det blir en grynet masse. Ha i salt, pepper og tomater og småkok i 5 minutter. Hell blandingen i ildfast form. Ha avsilte bønner over. Dryss på gressløk og basilikum og dekk med baconskiver. Sett formen i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter til baconet er sprøtt. Snu skivene etter 8 – 10 minutter, eller stek bacon i panne og legg på toppen.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply