Servings

4

Ingredienser
1 gul løk
2 purreløk
1 skalk kål, ca. 3 hekto
2-3 ss smør
2 l buljong/kraft
0,5 kg suppekjøtt
0,5 kg rødbeter
2 (eller fler) kløfter hvitløk
salt
helpepper
rømme
hakket persille

Fremgangsmеte
Hakk løk, purre og kål, samt halvparten av rødbetene i småbiter. (Her finner du ut hvorfor du kjøpte food processor!). La det steke i smøret uten å bli brunt over svak varme ved omrøring. Ha i buljong/kraft og legg i det oppdelte kjøttet. La det hele koke opp og småkoke til kjøttet er mørt (1-2 timer).
Råriv resten av de rensede rødbetene rett i suppen. La alt få et nytt oppkok. Server suppen varm, med en klatt eller to med rømme i hver tallerken, sammen med hakket persille.

Nybakt brød er godt til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite