Breiflabbfilét med hot saus

Breiflabbfilét med hot saus

Servings

4

Ingredienser
600 g breiflabbfilet evt 4 fine skiver a ca 150 g
2-3 ss margarin/olje til steking
2 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper

Saus:
3-4 grovhakkede sjalottløk
1/2 rød chili i tynne ringer
1 krydderbukett, persille, timian, stangselleri, purrelaurbærblad
2 ss tomatpure
1 dl tørr hvitvin
1/2 dl Noilly Prat
1 dl fiskekraft

Fremgangsmеte
Vend fiskeskivene i en blanding av hvetemel, salt og pepper. Brunes i margarin på hver side.

Tilsett tomatpure, løk, chili, krydderbukett og hvitvin og fiskekraft. Surres på svak varme ca 15 minutter.

Ha i Noilly Prat, kok i 5 minutter og smak til sausen. Server med løskokt ris.

Denne sausen kan også lages separat etter først å ha stekt fisken.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite