Servings
4Cook
2 hrIngredienser
Deig:
8 dl mel
2,5 dl vann
25 g gjær
100 g smør
2 eggeplommer
1/3 ss sukker
1 ts salt
Fyll:
2 middels store løker
1 ss smør
salt og pepper etter smak
200 g revet Norvegia eller Jarlsberg
Egg til pensling
Sesamfrø til garnering
Fremgangsmеte
Bland deigen smidig i en maskin i ca 8. min.
Hakk og stek løken i smøret, la den bli myk på svak varme.
Riv 200 g ost. Mix løken til pure’. La den bli kald.
Smak til med salt og pepper.
Bland løk mixen forsiktig inn i deigen.La deigen hvile i 10 minutter. Del deigen u 60 grams biter og rull dem ut til ca 10 cm pinner. La dem heve i 40-60 minutter. Pensle pinnene med egg og strø over sesamfrø. Stekes på 220 C i 8 minutter.
Server som tilbehør til nesten hva som helst!
No Comments